Пост-дипломски студии

College of Europe, Natolin & Brugge

http://www.coleurop.be/ 
(Борјан беше примен за академската 2002/2003 година)

London School of Economics

http://www.lse.ac.uk/ 
(Борјан беше примен за академската 2002/2003 или 2003/2004 година)

Harvard University, John F. Kennedy School of Government

http://www.ksg.harvard.edu/ 
http://www.harvard.edu/ 
(Борјан аплицираше за 2002 год. и го помина првото интервју, но не беше примен)

Наскоро повеќе линкови со информации за пост-дипломски студии!

Информации за студентите на политички и општествени науки