Алтернативни терапии

   Најпрво консултирајте доктор за наведените алтернативни терапии за кои се смета дека го зајакнуваат имунолошкиот систем, ги намалуваат споредните ефекти на хемотерапија или се антиканцерогени (подолу се наведени дневните дози на Борјан):

 • Aloe Vera 150 ml
 • Co-enzyme Q10 30 mg
 • IP-6 и Inositol (2 лажички прав) www.ip-6.net   www.aboutip-6.com
 • Geriforte 4-6tablets (ayurevedic medicine product)
 • Galavit (инекции, руски продукт) www.galavit.ru
 • Broccolin 3 таблети (хрватски продукт) www.broccolin.com
 • Horsetail herb (Equisetum arvense) компреси на местото на туморот http://www.nutritionfocus.com/nutrition_supplementation/herbs/Horsetail.html
 • Чаеви Urtica dioica, Calendula officinalis, Achillea millefolium
 • Sempervivum tectorum crassulaceae
 • Семе Urtica dioica, со лимон, бадеми, гроздов слад
 • Тибетски лекови

   Ве молиме пред употреба консултирајте лекар.

Нови содржини